مقاله بروز شده در تاریخ ۲۹ اسفند ۱۴۰۰
جوانسازی صورت با پلاسماجت
با گذر زمان، افراد متوجه اهمیت شادابی پوست و مراقبت از آن در زیبا ماندن چهره می شوند. با توجه به این موضوع، بسیاری از افراد به دنبال داروهای جوان سازی پوست رفته که حتی در صورت معتبر بودن این داروها هم تاثیرگذاری کمی در آن ها مشاهده می شود. اما با تلاش های متخصصان، راه حل های پزشکی ماندگارتری به وجود آمده اند که با توجه به هزینه شان، بسیار روش های پربازده تری نسبت به استفاده از داروها و روش های سنتی محسوب می شوند. پلاسما یکی از موثرترین راه حل ها برای جوان سازی پوست صورت است.
با استفاده از دستگاه پلاسما، فرآیند آبرسانی به پوست با سرعت بیشتری انجام می گیرد و شادابی مورد نیاز پوست را تامین می کند. به وسیله پلاسما میتوان چین و چروک ناشی از پیری و اثرات زخم و بریدگی را تا حد زیادی از بین برد. همچنین، از دیگر کارایی های این روش، رفع افتادگی پلک ها و زیبا سازی فرم بینی را میتوان نام برد.
پلاسما، یک عمل جراحی نبوده و نیازی به ایجاد برش یا شکاف در صورت ندارد، بلکه بسیار روش کم عارضه و کم دردی است که به صورت سرپایی انجام می شود و شامل دوره نقاهت یا ریکاوری نمی باشد. با توجه به ویژگی های گفته شده، پلاسما یکی از محبوب ترین روش ها برای جوانسازی پوست است.
با توجه به نام این روش، از پلاسما به عنوان متریال اصلی روش پلاسما استفاده می شود. از طریق دستگاه، ماده مخصوصی وارد پوست شده و با حرارت دادن لایه های مختلف پوست و تبخیر آن ها، باعث از بین رفتن چین و چروک و مشکلات پوستی دیگر می شود.
بسیاری معتقدند که روش پلاسما موجب سوختگی دائمی در پوست می شود، اما اگر نتایج متقاضیان انجام پلاسما را مشاهده کنید، متوجه می شوید که اثری از سوختگی و زخم بر روی پوست متقاضیان دیده نمیشود.
همواره برای انجام هر گونه عمل زیبایی، شما نیاز به بررسی شدن توسط متخصص دارید تا با مطالعه سوابق پزشکی و ویژگی هایتان، شما را در جهت کاهش عوارض و دستیابی به نتیجه دلخواه راهنمایی کند.
از مهم ترین مزیت های این روش، میتوان بی درد و کم عارضه بودن آن را نام برد. همچنین، نسبت به روش های دیگر جوانسازی پوست، نتیجه مورد نظر در زمان کوتاه تری قابل مشاهده می باشد.
برای انجام پلاسما، محدودیت سنی وجود ندارد و در متقاضیانی که این عمل را انجام داده اند، حساسیتی مشاهده نشده است و این روش برای هر نوع پوستی موثر می باشد.
مدت زمان انجام جلسات پلاسما به هیچ وجه وقت گیر نبوده و حداکثر به ۳۰ دقیقه برای انجام عمل نیاز است و پس از آن، متقاضی می تواند به ادامه کارهای روتین خود بپردازد.
در روش جراحی، پس از انجام عمل، شاهد به جا ماندن اثرات برش ها و زخم های ایجاد شده حین جراحی هستیم که در برخی کیس ها، این اثرات دائمی بوده اند. درحالیکه در روش پلاسما، بدون ایجاد هیچ برشی، شاهد اثربخشی بسیار زیاد و ماندگاری بالا خواهیم بود.
از دیگر بدی های جراحی، مدت ریکاوری پس از عمل است که به طور معمول، متقاضیان باید به مدت دو هفته استراحت کنند تا اثرات داروهای بی حس کننده تزریق شده از بین برود، اما پلاسما دوره ریکاوری نداشته و پس از انجام یک جلسه ۳۰ دقیقه ای، شما قادر به انجام امور روزمره خود خواهید بود. از لحاظ ماندگاری، این دو روش تفاوت زیادی با یکدیگر ندارند.
از عوارض معمول مشاهده شده پس از انجام پلاسما، میتوان احساس خارش و سوزش جزئی در محل درمان شده را نام برد. همچنین، احتمال مشاهده شدن قرمزی و تورم در این نواحی وجود دارد که میتوان گفت در مدت کوتاهی التیام میابند و نیازی به نگرانی در این موارد نیست.
برای جوان سازی و زیبایی بخشیدن به پوست، روش های زیادی موجود است و از نظر غیر تهاجمی و موثر بودن، روش پلاسما، از جمله محبوب ترین آن ها است.
جهت گرفتن راهنمایی بیشتر، با ما در تماس باشید.
از همراهی شما سپاس گزاریم.